Kedves Érdeklődő!

A chinese lion statueMatusz Vendégházban 2 db háromágyas- , 1 db kétágyas szoba, valamint a felső szinten 1 db háromágyas szoba és 1 db kétágyas faház vehető igénybe, mely utóbbi szükség esetén négyágyasra bővíthető. A vendégház szobái rendelkeznek kábeltelevízióval. A csatornák között megtalálhatók a legismertebb magyar- és idegennyelvű csatornák. A vendégház minden helyiségében központi fűtés található, így a téli időszakban is biztosított a kellemes klíma.

Az egész ház modernül felszerelt, jakuzzival és szaunával is rendelkezik. Ezt tanúsítja a jelképes 4 napraforgó is, ami a legmagasabb minősítés a falusi vendégházak esetében. Tovább a fotókhoz

A vendégház négy szobájához három fürdőszoba, míg a faházhoz egy fürdőszoba áll a kedves vendégek rendelkezésére.

A vendégház tornácához kapcsolódik egy terasz, ami kiváló helyszíne lehet a szórakozásnak, beszélgetésnek.

A hatalmas udvar alkalmas sportolásra, pihenésre. Az udvarban több autó gond nélkül parkolhat. Udvari filagóriában található egy legalább tizenöt ülőhellyel rendelkező grillező, mellette szalonnasütő, valamint egy korabeli kemence. Ezek biztosítanak lehetőséget szabadtéri sütésre, főzésre igény szerint, melyhez tűzifa igény szerint biztosítható.

A vendégházban található egy modernül felszerelt konyha, valamint a konyhával egyterű étkező. A jól felszerelt konyhában hűtő, gáztűzhely, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávé- és teafőző valamint tányérok, evőeszközök, poharak, mind megtalálhatók.

Vendégházunk nemcsak pihenésre, hanem rendezvények, tréningek lebonyolítására is alkalmas a hatvan négyzetméteres padlástéri közösségi helyiségnek köszönhetően.

Várjuk vendégeink jelentkezését, akik szeretnének pihenni, kikapcsolódni, esetleg átruccanni a szomszédos szlovákiai Felvidékre, vagy netán csak egy csendes helyre vágynak Matusz Vendégház a legmegfelelőbb választás.

Tovább a fotókhoz

Komfort és kényelem, magasszintű minőség!
Áraink:

Nyáron 5000 Ft/ fő/ éj

Télen 6000 Ft/ fő/ éj

Visszatérő vendégeink számára személyre szóló kedvezményekkel szolgálhatunk!
Kedvezmények:
Gyermekek esetén:
0-3 éves korig ingyenes a szállás
3-12 éves kor között nyáron 2500-, télen 3000 Ft/fő/éj


Árainkat idegenforgalmi adó nem terheli!

Bővebb információ kérhető, illetve az aktuális akciók után érdeklődjön telefonon a vendéglátótól!

Tovább a fotókhoz